Image
Bild: Givakt

Briggen bygger utan klara kontrakt

Bygg Castellums dotterbolag Briggen har påbörjat ett nybygge av en 6 000 kvadratmeter stor kontorsbyggnad i Västra Hamnen, Malmö. För närvarande finns inga tecknade hyresavtal i fastigheten.
Publicerad den 16 Mars 2011
Fullriggaren. Bild: Givakt. Bild: Givakt
Fullriggaren. Bild: Givakt.

- Vi bygger för de hyresgäster som ingen annan bryr sig om. I Västra Hamnen byggs det ofta för de stora hyresgästerna och kanske någon extra småyta. Här siktar vi på att hyra ut mindre kontorsytor, från 250 kvadratmeter och uppåt. De företagen skriver inte kontrakt för så långt fram i tiden, säger Briggens vd Gunnar Östenson till Fastighetssverige.

I Västra Hamnen pågår utveckling av området från industrimark till kontor och bostäder. Investeringen för Briggen ligger på 149 miljoner kronor och byggnaden ska vara färdigställd under våren 2012.

- Hyresmarknaden går som tåget i Öresundsregionen. Vi har ett flertal intressenter till det här huset. Vi har intressenter till hela huset också, säger Gunnar Östenson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Johansson om Helix och Oscars kamp: "Han ska ha credd"

Bolag Oscar Properties kris har inte gått Fastpartners vd Sven-Olof Johansson obemärkt förbi – men han försäkrar att framtiden för Helix, etapp två av Norra Tornen, inte påverkas av samarbetspartnerns utsatta läge. För Fastighetssverige berättar han mer om projektet och synen på affärskollegan Oscar Engelbert.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY