Image

Bricknova köper mark i Spanien och bildar dotterbolag

Bolag Bricknova förvärvar tillsammans med investerare 13 000 kvadratmeter mark i spanska Costa del Sol.
Publicerad den 24 April 2018

Enligt en nyligen gjort värdering från Engel & Völkers är hela affären beräknad till crika 13,5 miljoner euro i omsättning. Bricknova öppnar i samband med förvärvet kontor i Marbella och bildar ett dotterbolag i Spanien.

– Förvärvet av marken och den planerade försäljning av villorna är i fas med bolagets planer på expansion och följer även de riktlinjer vi har för vår portfölj av fastigheter. Planen är att dela upp marken och bygga villor med skandinavisk arkitektur i kombination med Spanska moderna influenser. Att differentiera portföljen med fastigheter även utanför Sveriges gränser är något vi ser positivt på, säger Orlando Villacrez, vd för Bricknova.

Cano & Cano Law Firm i Spanien samt Grant Thornton och Kriström Advokatbyrå i Sverige har varit rådgivare inför förvärvet och transaktionen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Grant Thornton på Branschguiden

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag med över 1250 medarbetare på 24 orter runt om i Sverige. Grant Thornton är medlem i det internationella nätverket Grant Thornton International Ltd, som har fler än 47 000 medarbetare och finns i över 133 länder.
Grant Thornton erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning och är stolta över att över att vi har tilldelats utmärkelsen Sveriges bästa arbetsgivare 2017.
I branschgruppen Real Estate and Construction (”Fastighetsgruppen”) har Grant Thornton samlat sin speci...

Läs mer om Grant Thornton på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY