Image

Bravida och Jernhusen förlänger driftavtal i södra Sverige

Bolag Bravida och Jernhusen har träffat en överenskommelse om att förlänga driftavtalet avseende stationer, depåer och godsterminaler i södra Sverige.
Publicerad den 18 Maj 2015

Förlängningen av avtalets fasta del har ett värde av cirka 25 miljoner kronor.

– Jernhusen väljer att fortsätta samarbetet med Bravida eftersom att de har visat att de har bra kvalifikationer för att kunna hantera komplexiteten i våra fastigheter. Under förlängningen av driftavtalet inriktar vi nu arbetet på att gemensamt med Bravida utveckla och förankra innehållet för att höja kvaliteten ytterligare gentemot våra kunder, säger Christer Egli, driftavtalsansvarig på Jernhusen.

Avtalet som avser drift samt felavhjälpande underhåll av fastigheter i Jernhusens region Väst och region Syd ingicks 2012 och sträcker sig till i slutet av april 2016 med option på ytterligare två år. Jernhusen och Bravida har kommit överens om att utnyttja optionen och således fortsätta samarbetet till i slutet av april 2018.

– Affären med Jernhusen har utvecklat vår verksamhet på ett positivt sätt och vi är glada att få förtroende i ytterligare två år. Vi har ett mycket positivt samtalsklimat med Jernhusen och kommer aktivt fortsätta utveckla affären tillsammans, säger Kent Möller, marknadschef på Bravida division Syd.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige