Image

Börsbolag tar steget över Öresund

Transaktioner Castellum har, genom dotterbolaget Briggen, gjort sin första investering i Danmark – Briggen har för 52 miljoner kronor köpt en fastighet som kommer att bli vakant senare under året.
Publicerad den 16 Mars 2011

- Vi har de senaste fyra åren tittat på den danska marknaden för att göra ett insteg vid lämpligt tillfälle, och nu är vi där, säger Briggens vd Gunnar Östenson till Fastighetssverige.

Den 8 500 kvadratmeter stora fastigheten, belägen i Albertslund, kommer att bli tomställd senare i år.

- Fastigheten är nyligen ombyggd och i bra skick med ett bra skyltläge. Vi ser stora möjligheter med den här fastigheten och tror absolut att vi ska hitta nya hyresgäster.

Är den danska marknaden på väg upp igen?

- Jag vet inte. Danskarna verkar inte veta själva, de har fullt upp med att fokusera på sina balansräkningar. Vi tror i alla fall att det här är en bra investering.- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY