Image
Håkan Frisén analyserar det makroekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.
Håkan Frisén analyserar det makroekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april. Bild: SEB/ Emil Dalqvist

Borås: Coronavirus, presidentval – hur påverkar omvärlden?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Låga räntor, stundande amerikanskt presidentval – och ett oroväckande Coronavirus. Samtidigt en hotande klimatkris. Hur ska vi sovra i all information? Vart är världen på väg? Missa inte SEB:s prognoschef Håkan Frisén på Fastighetsmarknadsdagen Borås.
Publicerad den 25 Februari 2020

Makroexperten Håkan Frisén är prognoschef på SEB och huvudredaktör för bankens rapport Nordic Outlook. På Fastighetsmarknadsdagen Borås ger han sin syn på det ekonomiska världsläget och hur det påverkar den svenska ekonomin och den svenska fastighetsmarknaden.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är en ny mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn i Borås. Det är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad och näringslivsutveckling med Boråsregionen i fokus. Analyser och spaningar blandas med panelsamtal och intervjuer. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar dagen tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 22 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Sista anmälningsdag är 19/10


Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Arrangeras i samarbete med: 
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY