Image

Bonnier rekryterar marknads- och kommunikationsansvarig

Karriär Karolina Solberg har anställts som ny marknads- och kommunikationsansvarig på Bonnier Fastigheter. Hon kommer närmast från AB Nordiska Kompaniet där hon arbetat med PR, press och digitalt.
Publicerad den 21 April 2017
Karolina Solberg. Bild: Bonnier Fastigheter
Karolina Solberg.

– Bonnier Fastigheter är engagerat och ansvarstagande. Jag ser fram emot att tillsammans med kompetenta kolleger bidra i utvecklingen av projekt som till exempel Värtahamnen, Magasinet och Torsgatan och att driva varumärkesarbetet för Bonnier Fastigheter framåt, säger Karolina Solberg.

På Bonnier Fastigheter kommer hon att utveckla marknads- och kommunikationsverksamheten. En central del är det digitala kundmötet.

– Vår ambition som hyresvärd har alltid varit att skapa mervärden för våra kunder. Vi vill i alla aspekter betraktas som ett premium brand och därför fokuserar vi nu också på det digitala kundmötet. Det är ett område vi redan fokuserar på och som vi kommer utveckla ytterligare med hjälp av Karolinas tidigare erfarenheter, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

Karolina Solberg tillträder sin nya tjänst den 1 maj.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige