Image

Bonnier Fastigheter har snart fyllt Sågen 19

UTHYRNING I början av juli flyttar Avalon Enterprise in på ett halvt plan i den totalrenoverade fastigheten Sågen 19. Ett par månader senare följs de av Bjerking som tar de översta två planen.
Bjerking som sedan tidigare är hyresgäster hos Bonnier Fastigheter passar i och med flytten till Sågen 19 på att utöka sina ytor.
Totalt omfattar de båda uthyrningarna drygt 1 800 kvadratmeter vilket innebär att drygt 75 procent av kontorsytorna nu är uthyrda i fastigheten.
Publicerad den 23 April 2010

Sedan tidigare har PAN Vision, Apegroup, TheCard, Itrim samt Arbetsmiljöforum flyttat in i fastigheten.

- Vi är mycket stolta över detta projekt och hur väl det mottagits på marknaden i dessa tider. Att nu även Bjerking och Avalon Enterprise väljer att ha sina Stockholmskontor i vår fastighet i Hornstull känns naturligtvis mycket roligt. Dessutom så är intresset stort även för de kvarvarande ytorna i huset och jag ser nu fram emot nästa etapp av Hornstullsprojektet, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

Sågen 19 har genomgått en total ombyggnation och är nominerad till Byggmästareföreningens årliga Rot-pris för 2010.

Omdaningen av Sågen 19 är det första steget i Bonnier Fastigheters del i
stadsförnyelseprojektet Vision Hornstull 2013 som Stockholms stad, fastighetsägarna och SL genomför i Hornstull. Nästa steg för Bonnier Fastigheter är att till sommaren starta totalrenoveringen av kontorshuset i grannfastigheten Bulten 19 vilket innebär att ytterligare cirka 7 000 kvadratmeter moderna kontor kommer att finnas tillgängliga under 2011.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige