Image

Bonava utvecklar nytt bostadsområde i Finland

Bygg/Arkitektur Bonava utvecklar ett varierande bostadsområde på tio kvarter i Ahjo-Kaleva regionen i Uleåborg, i norra Finland. Totalt kommer projektet att omfatta 550 lägenheter.
Publicerad den 8 December 2016

Det blir ett område med småstadskänsla och ombonade kvarter som förenar trivsel och trygghet med livskvalitet för alla åldrar. Skolor, mataffärer och natursköna omgivningar kommer att finnas inom gångavstånd från området.

Befolkningstillväxten i Uleåborg är störst i Finland. Många av de som söker sig till regionen är unga, utbildade och på väg att ta nästa steg i livet. Utveckling av kvalitativa och prisvärda bostäder precis såsom i Uleåborg spelar en viktig roll för att förverkliga Bonavas  vision, att skapa hem och levande områden där människor trivs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Petter Stordalen är ingen förvaltare"

Bolag Stordalenägda Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir vd för Strawberry Forever och Strawberry Brothers, samt styrelseordförande för Strawberry Properties. Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige varför Petter Stordalen gör de här förändringarna, hur de arbetar vidare med transaktioner efter den jättelika hotellförsäljningen i Stockholm nyligen och när han tror att hotellmarknaden har återhämtat sig till tidigare nivåer igen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY