Image

Bonava köper i Bergen

Transaktioner Bonava har avtalat om förvärv av mark i Bergen till ett pris av cirka 265 miljoner kronor. Här är planen att uppföra cirka 300 bostäder.
Publicerad den 11 September 2017

Fastigheten ligger i området Minde och säljer gör Tine SA.

– Förvärvet ligger i linje med vår strategi att öka vår marknadsandel i Bergen. Minde är ett attraktivt område som vi kan vara med och fortsätta utveckla till en levande plats där människor kommer kunna trivas och leva sina liv, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Bonava.

Fastigheten ligger granne med skola, förskolor, affärer, gym och kollektivtrafik med goda kommunikationer till Bergens stadskärna.

Projektstart beräknas ske under första kvartalet 2020 och en första inflyttning planeras under andra kvartalet 2021.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tarpen i ny satsning – "mycket hårdare konkurrens nu"

Transaktioner Tarpen Nordic var tidiga in i dagens kanske hetaste segment – samhällsfastigheter. För snart två år sedan avyttrade Tarpen hela sitt bestånd – nu bygger man upp ett nytt, inom samma segment och med samma investerarklientel som tidigare. Grundaren Mark Butler berättar här om den nya satsningen och om vad bolaget är mest intresserat av framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY