Image

Bodenbo: Vi är inte till salu

Bolag Bodens kommun och Sveafastigheter har fört diskussioner om en försäljning av ett stort antal fastigheter. Anna-Karin Eriksson, vd för Stiftelsen Bodenbo menar att en affär inte är aktuell.
Publicerad den 19 Juni 2013

– Vi har aldrig varit tillfrågade. Det här är samtal som förts mellan Bodens kommun och Sveafastigheter, helt utan vår medverkan. Vi tror inte på det här upplägget och dessutom är varken Stiftelsen eller vårt fastighetsbestånd till salu, säger hon, enligt Norrbottens-Kuriren.

Hon är förvånad över att Bodens kommun och Sveafastigheter har fört de här diskussionerna.

- För Bodens kommun äger inte Bodenbo. Vi är ett helt fristående företag som bildades genom en donation 1947. Enligt stadgarna kan vi sälja någon enstaka fastighet för att köpa en eller flera andra, men någon utförsäljning är inte tillåten, säger Anna-Karin Eriksson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige