Image

Bocken 26 nu fullt uthyrd

Uthyrning Newsec har för Folksams räkning tecknat ett femårigt hyresavtal avseende cirka 900 kvadratmeter i fastigheten Bocken 26 på Kungsgatan 5 i Stockholm. Hyresgäst är Lannebo Fonder och inflyttning sker i november. Folksam äger den aktuella fastigheten som har en total uthyrbar area om cirka 5 200 kvadratmeter. I och med uthyrningen är fastigheten nu fullt uthyrd.
Publicerad den 24 Augusti 2012
Bocken 26. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Bocken 26. Bild: Newsec.

- Det är glädjande att kunna välkomna Lannebo Fonder till Kungsgatan 5 och en attraktiv lokal i en av Stockholms vackraste byggnader, säger Björn Gustafsson, fastighetschef på Folksam.
- Lannebo Fonder har vuxit kraftigt de senaste åren tack vare ett framgångsrikt förvaltningsresultat vilket har skapat behov av nya lokaler. Vi ser fram emot att flytta in i nya, ändamålsenliga och centralt belägna lokaler, säger Lannebo Fonders marknadschef Per Axelson.

I och med den aktuella uthyrningen är fastigheten helt uthyrd. Newsec Asset Management förvaltar totalt omkring 275 000 kvadratmeter åt Folksam fördelat på 50-talet fastigheter runt om i landet.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige