Image

Bocken 26 nu fullt uthyrd

Uthyrning Newsec har för Folksams räkning tecknat ett femårigt hyresavtal avseende cirka 900 kvadratmeter i fastigheten Bocken 26 på Kungsgatan 5 i Stockholm. Hyresgäst är Lannebo Fonder och inflyttning sker i november. Folksam äger den aktuella fastigheten som har en total uthyrbar area om cirka 5 200 kvadratmeter. I och med uthyrningen är fastigheten nu fullt uthyrd.
Publicerad den 24 Augusti 2012
Annons
Image
Bocken 26. Bild: Newsec. Bild: Newsec
Bocken 26. Bild: Newsec.

- Det är glädjande att kunna välkomna Lannebo Fonder till Kungsgatan 5 och en attraktiv lokal i en av Stockholms vackraste byggnader, säger Björn Gustafsson, fastighetschef på Folksam.
- Lannebo Fonder har vuxit kraftigt de senaste åren tack vare ett framgångsrikt förvaltningsresultat vilket har skapat behov av nya lokaler. Vi ser fram emot att flytta in i nya, ändamålsenliga och centralt belägna lokaler, säger Lannebo Fonders marknadschef Per Axelson.

I och med den aktuella uthyrningen är fastigheten helt uthyrd. Newsec Asset Management förvaltar totalt omkring 275 000 kvadratmeter åt Folksam fördelat på 50-talet fastigheter runt om i landet.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige