Image

Blixt tar över Svearealbeståndet

Karriär Scius Partners har rekryterat Håkan Blixt som blir ansvarig för Svearealbeståndet. Blixt kommer närmast från rollen som Nordenansvarig för Cordea Savills.
Publicerad den 26 Juni 2015
Håkan Blixt Bild: Cordea Savills
Håkan Blixt

Håkan Blixt tillträder sin tjänst på Scius i september där han blir ansvarig för det tidigare Sveareal-beståndet, vilket förvärvades av ett dotterbolag till Starwood Capital Group tillsammans med Scius som lokal partner i slutet av förra året.

Håkan kommer närmast från rollen som Nordenansvarig för Cordea Savills och var tidigare ansvarig för Asset Management på Niam.

- Håkans breda kompetens och långa erfarenhet inom asset management stärker oss ytterligare i vårt erbjudande som partner till institutionellt kapital. Utöver det affärsmässiga tycker vi även att det är extra roligt att välkomna Håkan då vi känner varandra väl och vi vet att han kommer att passa bra in i vårt team, säger Mikael Freudmann på Scius.

Scius ansvarar för närvarande för kommersiella fastigheter till ett marknadsvärde om drygt tolv miljarder kronor med en area på cirka 1,1 miljoner kvadr

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY