Image

Bjurfors rekryterar tre

Bolag Bjurfors Näringsliv fortsätter att expandera och rekryterar tre nya medarbetare, en i varje storstadsregion.
Publicerad den 5 April 2017

Till transaktionsteamet i Stockholm ansluter Karl Ewaldh, som rekryterats internt inom organisationen, med ett tidigare förflutet på bland annat Tenant & Partner.

I Göteborg förstärker Onur Guler, som har erfarenhet från bland annat Fastighetsägarna, Nordic Life Förvaltning och Riksbyggen.

I Öresundsregionen har Nils-Erik Jidemo börjat på det nystartade kontoret i Helsingborg. Han har ett långt förslutet i branschen och har bland annat arbetat på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Bjurfors Näringsliv, som är en del av Bjurforskoncernen, har varit en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.<br /> <br /> Bjurfors Näringsliv verkar huvudsakligen inom nedanstående tre segment:<br /> <br /> - Rådgivning och transaktioner avseende samtliga typer av kommersiella fastigheter, vilket är vår kärnverksamhet.<br /> - Uthyrning och överlåtelse av industri-, kontors- och butikslokaler.<br /> - Ombildning från hyresrätt till bostadsrätt, där vi bibehållit vår starka marknadsposition sedan de första ombildningarna i slutet av 80-talet.<br /> <br /> Vi har under våra 25 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister...

Läs mer om Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY