Image
Bjurfors får försäljningsuppdrag för Balder i Göteborg och Kungälv.
Bjurfors får försäljningsuppdrag för Balder i Göteborg och Kungälv. Bild: Bjurfors

Bjurfors får försäljningsuppdrag av Balder i Göteborg

Bostäder Bjurfors har i ett nytt samarbete med Balder fått förtroendet att förmedla två projekt om totalt 420 bostäder – dels 300 bostäder vid klassiska Heden i hjärtat av Göteborg, dels 120 bostäder i Kungälvs anrika 1600-tals stadskärna. Säljstart för de båda projekten beräknas preliminärt till sommaren 2020 med tillträde under 2022.
Publicerad den 23 Januari 2020

I centrala Göteborg planerar Balder cirka 300 välplanerade och hållbara bostäder på attraktiva Bohusgatan, bara ett stenkast från Heden och Avenyn. Mitt i city, men ändå i ett bostadskvarter. Och i Kungälvs historiska stadskärna planeras cirka 120 nya bostäder. Byggnationen är en pusselbit i att återskapa stadskärnans forna glans och ett omsorgsfullt arbete läggs på att knyta an till områdets särart och tradition. I sommar inleds Bjurfors uppdrag att förmedla lägenheterna.

– Vi är väldigt stolta och glada över att ha inlett det här samarbetet med Balder som ytterligare stärker vår position som en av Sveriges främsta nyproduktionsmäklare. Uppdragen stämmer också väl överens med vår inriktning mot premiumsegmentet och kunder som söker det där lilla extra. Nu ser vi fram emot att börja möta kunderna, säger Regina Svantesson, försäljningschef för nyproduktion på Bjurfors i Göteborg.

Förutom att förmedla bostäderna sitter Bjurfors med i respektive projektgrupp som rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftsamling i strategiskt område – över 1 000 bostäder i pipen

Bygg/Arkitektur Kommunen och flera byggherrar gör gemensam sak för att förtäta på Hisingen i Göteborg. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY