Image
Altfiolen 2 i Norrköping.
Altfiolen 2 i Norrköping. Bild: New Property

Björn och Pettersson säljer i Norrköping

Transaktioner Björn och Pettersson Holding säljer Altfiolen 2 i Norrköping.
Publicerad den 10 Oktober 2019

New Property Transaktion har agerat rådgivare till Björn och Pettersson Holding AB vid försäljningen av Altfiolen 2 i Norrköping. Fastigheten på 5 000 kvadratmeter har stått vakant en period efter att hyresgästen Kamux flyttat ut. Köparna, som bland annat driver Yakobs Ram och Reklam i Norrköping, har för avsikt att till viss del etablera egen verksamhet i lokalerna. Fastigheten tillträddes den 7 oktober.
– Vi är väldigt nöjda med hur processen har fungerat och det känns roligt att en ny driven ägare ger nytt liv till fastigheten, säger John Björn, ledamot i Björn och Pettersson Holding AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY