Image

Bimobject till Skanskas Studio

Uthyrning Skanska har tecknat avtal med Bimobject som flyttar sitt huvudkontor till nionde våningen i projektet Studio i Malmö.
Publicerad den 8 Oktober 2015
Annons
Image
Skanskas Studio i Malmö. Bild: Skanska
Skanskas Studio i Malmö.

Studio, som byggs och utvecklas av Skanska, ligger på Universitetsholmen i centrala Malmö.

- Bimobject är stolta att fortsätta vara i Malmös innovativa hjärta och inget aktuellt projekt är mer spännande än Studio i kvarteret Tyfonen på Nordenskiöldsgatan 14, säger Stefan Larsson, CEO och grundare av Bimobject AB

Huset är utformat för att skapa oväntade möten och bidra till kreativitet och innovationskraft. Moderna kontor blandas med hotell, blackbox, publika och sociala utrymmen som restauranger, kaféer och en skybar. Byggnaden står klar hösten 2016 och blir totalt 14 våningar hög.

- Bimobject är ett av Malmös mest spännande tillväxtföretag och vi är mycket glada för att de har valt Studio som plats för sin fortsatta utveckling. Med sin kreativitet och innovation blir Bimobject en viktig del av Studio och vi är övertygade att husets dynamiska innehåll kommer skapa goda förutsättningar för dem, säger Andreas Lundberg, konceptägare, Studio.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så högt belånade är fastighetsbjässarna

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på branschens högst belånade bolag efter årets andra kvartal.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY