Bimobject-grundarens nya roll klar

Grundaren Stefan Larsson lämnade vd-stolen på Bimobject och blir Chief Strategy Officer (CSO). Johan Svanström är ny tf vd. Bild: Bimobject
Grundaren Stefan Larsson lämnade vd-stolen på Bimobject och blir Chief Strategy Officer (CSO). Johan Svanström är ny tf vd.

Publicerad den 22 Mars 2019

Skicka till e-post

Bolag Bimobjects grundare, storägare och tidigare vd Stefan Larsson har axlat rollen som Chief Strategy Officer (CSO). Han avgick nyligen som vd med avsikt att hitta en annan roll närmare försäljning och innovation.

Som CSO ska Stefan arbeta globalt med strategisk försäljning, utveckling av strategiska partnerskap och förvärv. Stefan ska samarbeta med respektive chef inom försäljning, produktutveckling eller förvärv. Stefan kommer att vara stationerad i Burbank, USA, och lägga stort fokus på den viktiga nordamerikanska marknaden.

– Jag är väldigt glad över den här rollen och jag ser verkligen fram emot att fullt ut kunna fokusera på strategisk försäljning och utveckling av partnerskap. Det här är det jag gör bäst och vad som motiverar mig mest. Vi har kommit långt sedan vi började 2011 och mitt fokus är att påskynda byggandet av ett globalt Bimobject-ekosystem för alla digitala bygg- och inredningsprodukter. Industrin visar ett stort intresse för vår teknologi och det finns många affärsmöjligheter längs hela värdekedjan. Vår ambition är att arbeta mycket nära de stora och ledande aktörerna, säger Stefan Larsson, CSO och grundare av Bimobject.

– Det är fantastiskt att Stefan tar sig an denna viktiga roll när vi nu flyttar fram positionerna och ökar takten i Bimobjects expansion. Vår globalt ledande position för BIM-relaterat innehåll i molnet kommer fortsätta att stärkas när antalet användare ökar i plattformen. Genom analys av fortsatt växande datamängder kan vi skapa innovativa och relevanta produkter för både befintliga och nya partners. Stefan startade det här bolaget 2011 och efter över 20 år på den internationella arenan med start-ups som Lasercad, 3Dfestival och GDL-technology fortsätter han att tillföra kreativitet och erfarenhet till bolaget. Vi är på en mycket spännande resa som kommer att revolutionera fastighets- och byggindustrins sätt att samarbeta och driva mer och effektivare affärer tillsammans, säger Johan Svanström, tf vd för Bimobject.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se


Relaterade artiklar

ÄmnenSkicka denna artikel till e-post
Skriv ut/PDF


Senast från Fastighetssverige Plus

SBS vd: "Siffrorna talar sitt tydliga språk"

Bostäder Studentbostäder i Sveriges vd Rebecka Eidenert om miljardförvärvet i Luleå, bolagets expansionsplaner och studentbostadskrisen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus

Fastighetssverige på sociala medier


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige
Kvarteret Kungsfiskaren.

De får utveckla nytt kvarter i SträngnäsEva Landén.

Corem vidareutvecklar Pro Stop BoråsSBAB: Kort bindningstid fortsatt populärast+ Plus
Per Ekelund.

Ekelund om vd-livet efter avnoteringenPontus Werlinder.

Telge Bostäder köper i MölnboUppsalahem väljer Cykelfabriken för sin flytt till nya och moderna lokaler i Uppsala.

Ihus hyr ut till Uppsalahem i Cykelfabriken+ Plus
Torslanda Property Investment äger, förvaltar och hyr ut fastigheten Sörred 8:4 lokaliserad i Göteborg. Volvo Cars är för närvarande den enda hyresgästen och kontraktet löper till slutet av december 2024.

Spelet bakom miljardaffären i GöteborgIlija Batljan, vd för SBB.

SBB köper fastighetsportfölj av HumanaFastighetssverige PLAY


Branschguiden

Annica Ånäs.

Atrium Ljungberg säljer bostadsområde till HSBHenrik Saxborn.

Castellum: Fortsatt stark hyrestillväxtRutger Arnhult, vd för Klövern.

Klöverns fastighetsportfölj uppe i 55 miljarderFredrik Wirdenius, vd för Vasakronan.

Marginella uppgångar i Vasakronans delårsrapportAnders Nissen, vd för Pandox.

Pandox: Förändrad redovisning av fastighetsskatt påverkar intäkterAnders Danielsson, Skanskas vd.

Rättsprocesser ger Skanska resultat-uppsvingFlyggodslagret.

Catena tecknar logistikavtal med DHLJan-Olof Backman.

Ny styrelseordförande i Credentia+ Plus
Lennart Schuss.

Schuss: "Trodde inte att det skulle gå så här bra"Söderport, ägt av Jens Engwalls Nyfosa och David Mindus Sagax, miljardsäljer till Torslanda Property Investment.

Söderport säljer för 2,3 miljarderIngvor Sundbom säger upp sig som CFO på Heimstaden och ersätts tillfälligt av Magnus Nordholm.

Heimstadens CFO lämnar bolagetStina Lindh Hök, operativ chef på Nyfosa.

Nyfosa förvärvar portfölj i Malmö
Se fler nyheter