Image

Biltema till Veddesta

Transaktioner Biltema planerar att öppna en butik i Veddesta, Järfälla. CA Fastigheter har sålt en del av sitt markområde där till Biltema.
Publicerad den 9 April 2014

CA Fastigheter AB utvecklar ett nytt handelsområde i Veddesta, Järfälla kommun. Handelsområdet kommer totalt att omfatta drygt 35 000 kvadratmeter handel varav cirka 10 000 kvadratmeter kan utgöras av livsmedelshandel.

Sedan tidigare har Beijer Bygg öppnat sin bygghandel medan byggnation pågår av butiker för bland andra Willys, som ska ha öppning under hösten 2014.

Som ett led i att utveckla detta handelsområde har CA Fastigheter AB via dotterbolag sålt en del av fastigheten Järfälla Veddesta 2:83 till Biltema.

Den del av fastigheten som avyttrats utgörs av ett markområde som möjliggör en byggnation om 7 000 kvadratmeter BTA.

Biltema förväntas uppföra en butik så snart bygglov erhållits.

- Vi är väldigt glada att Biltema har valt att etablera sig i vårt handelsområde i Veddesta. Vi har sedan tidigare avtalat med flera starka varumärken som har eller kommer att etablera sig i området. Att nu kunna presentera ytterligare ett mycket starkt varumärke som Biltema känns fantastiskt, säger Jan Dahlberg, CA Fastigheter AB:s regionchef för Stockholm.

- Vi kommer snart att kunna presentera ytterligare varumärken som skall etablera i området.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige