Image
Per Ångquist.
Per Ångquist. Bild: Belatchew Arkitekter

Belatchew rekryterar vice vd

Karriär Belatchew Arkitekter har utsett Per Ångquist till ny vice vd, där han kommer att ansvara för bolagets affärsutveckling och fortsatta expansion.
Publicerad den 6 December 2018

Per Ångquist kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef på Hifab där han ansvarat för tio avdelningar och cirka 100 medarbetare. Under sin tid på Hifab har han även i rollen som marknadschef ansvarat för att leda företagets arbete med affärs- och verksamhetsutveckling. Ångquist har dessförinnan verkat på WSP, bland annat med ansvar för en nationell marknadsorganisation.

– Belatchew Arkitekter har fått internationell uppmärksamhet för sitt arbete och har positionerat sig starkt med innovation som utgångspunkt. Det finns potential för nya marknader och marknadssegment och det känns väldigt spännande att få medverka i den fortsatta utvecklingen, säger Per Ångquist.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Per som vår nya vice vd. Han har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling i konsultbranschen och god kännedom om markanden. Med Per som vice vd stärker vi ledningen och skapar goda förutsättningar för att fortsätta vår expansion inom nya affärsområden, säger Rahel Belatchew, chefsarkitekt och grundare, Belatchew Arkitekter.

Per Ångquist tillträder sin tjänst under januari 2019.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Batljans och Oscars samarbete

Bostäder Branschprofilernas omdiskuterade projekt i syd går raskt framåt. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY