Image
Daniel Mikaelsson, ägare och butiksansvarig på Bang Olufsen Avenyn tillsammans med Mathilda Cedergren, kundansvarig på Wallenstam.
Daniel Mikaelsson, ägare och butiksansvarig på Bang Olufsen Avenyn tillsammans med Mathilda Cedergren, kundansvarig på Wallenstam. Bild: Peter Mörk, Wallenstam

Bang Olufsen till Avenyn

Uthyrning Bang Olufsen har flyttat sin konceptbutik från Teatergatan in på Kungsportsavenyn 25 i Göteborg och uppgraderat butiken till sitt senaste butikskoncept. Bang Olufsen ökar sina ytor och flyttar inom Wallenstams bestånd.
Publicerad den 27 December 2019
Annons
Image

– Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår nya toppmoderna butik på Avenyn. Butiken blir något större och vi får goda förutsättningar att erbjuda alla besökare ännu bättre upplevelser. Vi kommer kunna visa upp alla färger och placeringsalternativ så kunden får en helt exceptionell möjlighet att uppleva hela Bang & Olufsens sortiment på ett ställe, säger Daniel Mikaelsson, ägare och butiksansvarig.

– Vi tycker det är väldigt trevligt att bidra i våra kunders utveckling och, som i det här fallet, erbjuda större lokaler i ett attraktivt läge. Bang Olufsen representerar ett exklusivt livsstilsvarumärke med innovativa produkter, tidlös design och unikt hantverk och är ett välkommet tillskott till övriga verksamheter som finns på Avenyn, säger Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytiker: SBB står inte och faller med Ilija Batljan

Bolag Arctic Securities analytiker Anna-Karin Hempel resonerar kring vad som sker i företaget, vad som är viktigt att titta på framöver och var osäkerheten är som störst. Hon ger också för Fastighetssverige ett konkret råd hur man ska göra med aktien.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY