Image

Balder och Elof Hansson hyr ut till nytt stadsdelshus

Uthyrning Balder och Elof Hansson tecknar ett nytt hyreskontrakt om 5 500 kvadratmeter med SDN Majorna-Linné för ett nytt stadsdelshus med bibliotek på Första Långgatan i Göteborg.
Publicerad den 12 Mars 2015

Hyresavtalet sträcker sig över sju år med inflyttning från och med januari 2016.
Stadsdelsförvaltningen samlar den centrala ledningen med administrativa funktioner, äldreomsorgens administration, nattpatrull, trygghetsjour samt administration för utbildning och kultur och fritid. I dag ligger dessa verksamheter utspridda på sex olika adresser.

Det nya stadsdelshuset ska genom sin placering ska bli mer tillgänglig och öppen för besökare än dagens lokaler.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Elof Hansson Fastigheter AB på Branschguiden

Elof Hansson Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag i Göteborg, som bygger vidare på 120 års tradition av att se och ta vara på affärsmöjligheter. Vi investerar i, utvecklar, äger och förvaltar, i huvudsak kommersiella fastigheter samt investerar i nya projekt.

Ett av våra utvecklingsprojekt är Masthuggskajen i Göteborg där vi tillsammans med andra aktörer skapar vi en ny urban miljö med bostäder, kontor och Global Business Gate. Global Business Gate ska bli ett centrum för internationella affärer och stärka Göteborg som internationell handelsstad. Läs gärna mer om Gl...

Läs mer om Elof Hansson Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige