Image
Baard Schumann.
Baard Schumann. Bild: Nordr

Baard Schumann ny vd för Nordr Sverige

Bolag Baard Schumann, vd för Nordr, tar över som vd även för Nordr Sverige AB. Samtidigt lämnar Per-Martin Eriksson företaget efter 19 år, de tolv senaste åren som vd.
Publicerad den 1 Oktober 2020

Baard Schumann tillträdde som vd för Nordr Group när koncernen bildades 1 september och säger:
– Nordr, som tidigare varit en del av en stor entreprenadkoncern, blir nu en renodlad och självständig bostadsutvecklare med än mer ökat fokus på kund och försäljning. Den förändringen medför nya utmaningar och därför har Per-Martin och jag enats om att det är dags för ett skifte av ledare.

Baard Schumann tillträder som vd omgående och kommer att inneha rollen tills vidare.
– Vi är många som tackar Per-Martin för det stora arbete han utfört, för de affärer som gjorts och för den grund som lagts. Med stor respekt är det nu dags för mig och medarbetarna att med detta i ryggen ta nästa steg, säger Baard Schumann.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY