Image

Axel Arigato och Livly öppnar i Göteborg

Uthyrning Axel Arigato och Livly öppnar butiker hos Wallenstam i centrala Göteborg.
Publicerad den 29 November 2018

Nu har Axel Arigato öppnat sin första butik i hemstaden Göteborg, närmare bestämt på Södra Larmgatan 7. Deras skor och tröjor har burits av superstjärnor som Ryan Reynolds och Justin Bieber. Kunderna i Göteborg välkomnas nu till en butik som med asfalt, musik, design och neon kommer att bjuda på en unik upplevelse.

Ägarna Albin Johansson och Max Svärdh har båda med erfarenhet från mode och e-handel. Albin Johansson genom bland annat Nelly.com och Max Svärdh genom flera egna företag. Butiken blir den tredje butiken som öppnas av duon.

Ett stenkast bort på Vallgatan 21 öppnade nyligen populära LIVLY som säljer små mjuka kläder för barn. De detaljrika och välskräddade kläderna i pimabomull syns ofta på barnen till kändisar som Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Orlando Bloom och Jennifer Lopez. Grundaren Lisa Carrol fick upp ögonen för bomullen som används till kläderna när hennes två prematura tvillingflickor visade sig vara allergiska och ha extremt känslig hy.

Butiken är nästan 90 kvadratmeter stor och inkluderar även en lekhörna för de små. Inom kort kommer butiken även att ha ingång från Victoriagården som nu genomgår en förvandling för att bli mer tillgänglig och skön plats för alla besökare.

Båda butikerna ingår i området Kvarteret Victoria som rent geografiskt utgör delar av Södra Larmgatan, Vallgatan, Victoriapassagen, och en kortare del av Korsgatan samt Västra Hamngatan i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige