Image

Augur bygger kontor med staden som grund

Bygg/Arkitektur Arkitekt- och konsultföretaget Mer har varit en del i skapandet av Augurs nya kontor på Barnhusgatan 4 i Stockholm. Utgångspunkten har varit staden.
Publicerad den 12 Augusti 2016
Augurs nya kontor. Bild: Mårten Ryner
Augurs nya kontor.

Mer har skapat en kreativ och verksamhetsstödjande analysverkstad tillsammans med Augur som i höstas flyttade in i de nya lokalerna på Barnhusgatan 4 i Stockholm.

I samband med förändringen etablerade kontoret även aktivitetsbaserat arbetssätt. Staden är utgångspunkten då Augur arbetar med att analysera människors vardag och samhällsutveckling, det förblev även konceptet för projektet. Mer arbetade med analys, arkitektur och inköp med inspiration hämtad ur en levande stadsmiljö med bland annat torg, skola, rådhusplats och park.

— Förändringen gjorde att vår arbetsplats blev både mer effektiv och ett roligare ställe att vistas på. Vi landade i ett koncept som utgick från våra specifika behov och hur vi vill utvecklas framåt. Mer hjälpte oss inte bara med att förändra lokalerna utan med att förändra vårt sätt att jobba och tänka på kontorets roll och betydelse, säger Fredrik Öhrfelt på Augur.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige