Image
Turionhuset.
Turionhuset. Bild: Wallenstam

Audionommottagning växer hos Wallenstam

Uthyrning Audionommottagning Göteborg, inom förvaltningen Habilitering och Hälsa, utökar sin yta på Södra Gubberogatan 6 i Göteborg. Med en tillförhyrning på drygt 400 kvadratmeter ökas den totala lokalytan till nästan 3 300 kvadratmeter från och med juni månad.
Publicerad den 9 Mars 2021
Annons
Image

– Vi trivs väldigt väl i lokalerna och med det centrala, lättillgängliga läget. Med en större yta och ombyggnation ser vi fram emot möjligheter till drop-in-besök och att därmed kunna erbjuda kompletterande jourbesök/service på samma adress som vi idag utför samtlig hörselrehabilitering, säger Jakob Malmström, enhetschef för Audionommottagningen.

I juni ska ombyggnation och lokalanpassning på Södra Gubberogatan 6 vara klar och öppnandet för patienter beräknas ske i september.
– Det är väldigt trevligt när våra kunder växer tillsammans med oss så som Audionommottagningen Göteborg nu gör. När det dessutom underlättar och ger positiva effekter för både verksamheten och deras patienter känns det extra bra, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY