Image

Attefall ordförande i kommunalt bolag

Bolag Den förre bostadsministern Stefan Attefall (KD) har utsetts till ordförande i ett kommunalt bostadsbolag.
Publicerad den 8 December 2014
Stefan Attefall. Bild: Johan Ödmann
Stefan Attefall.

Den före detta bostadsministern Stefan Attefall (KD) har utsetts till ordförande för det kommunala bostadsbolaget Vätterhem i Jönköping.

- Det är en ära att få bli ordförande i ett för Jönköping så viktigt bolag, säger Stefan Attefall.

- Vätterhem behövs både för att bygga nya bostäder och ge hyresgästerna en god service. Jag hoppas kunna bidra med mina bostadspolitiska erfarenheter. Det säger Stefan Attefall (KD), tidigare bostadsminister, med anledning av att han nominerats till ny ordförande för kommunala bostadsbolaget Vätterhem.

- Vi är mycket glada att Stefan tackade ja på förfrågan och vi ser att han har bra kompetens på området och är också en person som kommer skapa bra arbete inom styrelsen säger kristdemokraternas gruppledare Simon Rundqvist som har ingått i partiets nominerings-kommitté.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gattberg och Schmidts nya satsning tar form – värvar två

Bolag Som Fastighetssverige tidigare avslöjat är den tidigare Pareto-duon Stefan Gattberg och Henrik Schmidt i full gång med att lansera ett nytt Stockholmsbaserat investment management-bolag. Nu är fler namnkunniga personer klara för satsningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY