Image
Atrium Ljungberg växlar upp satsningen på Leveriet.
Atrium Ljungberg växlar upp satsningen på Leveriet. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg skalar upp satsningen på Leveriet

Bolag Ett år efter lansering öppnar nu Leveriet på ytterligare två platser i Sverige. Inför Black Friday slås dörrarna upp i Gränbystaden i Uppsala och i början av nästa år öppnar Leveriet ytterligare en enhet i Farsta Centrum. Med Leveriet integrerar Atrium Ljungberg e-handeln i fysiska miljöer och ökar därmed servicegraden och kundupplevelsen på sina platser.
Publicerad den 19 November 2019

I november förra året lanserades Leveriet som ett helt nytt koncept för paketutlämning. Först ut var Sickla i Stockholm och därefter Mobilia i Malmö.

– Leveriet i Sickla och Mobilia är två piloter som har visat på mycket hög kundnöjdhet. Vi ser att det tillför något bra till våra platser och därför är det naturligt att nu öppna på flera ställen, säger Mattias Celinder, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Den 27 november öppnar Leveriet i Gränbystaden i Uppsala och i början av nästa år slår dörrarna upp i Farsta Centrum. Det innovativa paketombudet erbjuder hög service, generösa öppettider och tilläggstjänster som provrum, paketinslagning och återvinning av otympligt emballage. Ambitionen är att göra e-handelns slutdestination till en positiv och serviceinriktad plats.

– Med Leveriet vill vi vara med och driva utvecklingen där e-handeln och den fysiska handeln integreras. Det ger oss också möjlighet att testa och utveckla helt nya tjänster, fortsätter Mattias Celinder.

Leveriet fungerar även som en logistikhubb för e-handlare och andra aktörer som behöver ett så kallat utskjutet lager. På Leveriet erbjuds även e-handelsaktörer att visa upp sina produkter i en fysisk miljö, med möjlighet att skapa personlig kontakt med sina kunder.

Leveriet samlar flera transportbolag under ett och samma tak. I dagsläget har Leveriet samarbete med Postnord, DB Schenker, DHL, UPS, Bring och Best Transport.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige