Image
På Atrium Ljungberg kommer Henrik Viklander i första hand att arbeta med uthyrningar i Farsta Centrum.
På Atrium Ljungberg kommer Henrik Viklander i första hand att arbeta med uthyrningar i Farsta Centrum. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg rekryterar retailuthyrare från Stockholmshem

Bolag Atrium Ljungberg har anställt Henrik Viklander som ny Retail Leasing Manager.
Publicerad den 14 November 2019

Henrik Viklander kommer närmast från en tjänst som projektuthyrare för kommersiella lokaler hos Stockholmshem och har tidigare bland annat arbetat för JLL. Han tillträder sin tjänst hos Atrium Ljungberg 7 januari 2020.
– Henrik kommer i första hand att arbeta med uthyrningar i Farsta Centrum. Han har en gedigen erfarenhet som är mycket värdefull i arbetet med att utveckla Farsta Centrum och öka platsens attraktivitet. Vi ser väldigt mycket fram emot att Henrik börjar och önskar honom varmt välkommen till oss, säger Charlotta Gustafson, Head of Leasing på Atrium Ljungberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Atrium Ljungberg på Branschguiden

Vi skapar levande stadsmiljöer
Givetvis är husen grunden i vår verksamhet, men i själva verket är vi mer intresserade av människorna som vistas där.

Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter. Vi fokuserar på att utveckla attraktiva stadsmiljöer med ett blandat innehåll såsom kontor, handel, boende, service, kultur och utbildning. Det är så vi skapar stadsdelar där människor väljer att vara, idag och i morgon. Vi finns där Sverige växer; Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

Vi utvecklar löpande våra fastigheter och områden, alltid med ett lå...

Läs mer om Atrium Ljungberg på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY