Image
Linda Wiman.
Linda Wiman. Bild: Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg rekryterar bostadsutvecklingschef

Bolag Efter framgångarna med den första etappen av Nobelberget i Sickla satsar Atrium Ljungberg vidare på nya bostadsprojekt. Som ett led i detta förstärkes nu teamet med en erfaren bostadsutvecklingschef - Linda Wiman.
Publicerad den 1 December 2020

Linda Wiman kommer närmast från motsvarande tjänst på Magnolia. Hon har sedan tidigare lång erfarenhet av chefsbefattningar inom marknad och försäljning på JM. Linda Wiman tillträder tjänsten som bostadsutvecklingschef på Atrium Ljungberg den 1 december 2020.
– Vi har uppnått strålande resultat i vår bostadsutveckling på Nobelberget, såväl kundnöjdhets-, stadsutvecklings- som affärsmässigt. Vår strategi handlar om att skapa levande stadsmiljöer med ett blandat innehåll av såväl arbetsplatser som handel, kultur, utbildning och vård. Här spelar bostäder en mycket viktig roll. Utöver Nobelberget har vi starka bostadslägen på flera andra av våra platser i Stockholm och Uppsala. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens blir Linda en nyckelspelare i den fortsatta satsningen framåt, tillsammans med resten av vårt duktiga bostadsteam, säger Linus Kjellberg, affärsområdeschef affärsutveckling på Atrium Ljungberg.
– Jag är både glad och ödmjuk inför att ansluta till ett av de mest spännande och innovativa bolagen på marknaden. Jag delar företagets värdegrund och tro på att sätta människan i fokus och det ska bli spännande att vara en del av ett bolag som bygger stad på riktigt. Jag ser fram emot att ta stafettpinnen för Atrium Ljungbergs bostadsutveckling och tillsammans med övriga teamet fortsätta skapa värde för våra områden, säger Linda Wiman.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många affärer ska Serafim göra i år

Bolag Serafim gjorde två förvärv precis före årsskiftet. Fastighetssverige frågar företagets vd Rickard Jacobsson vad de planerar framöver. Här ska de växa. Vi undrar också om det kan bli aktuellt med en börsnotering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY