Image

Astar flyttar in hos Diös i Gävle

Uthyrning Den 1 december flyttar utbildningsföretaget Astar in på Rälsgatan på Sörby Urfjäll i utkanten av centrala Gävle. Inriktningen på utbildningar i de nya lokalerna kommer att vara kock, konditor och kallskänka. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna med utbildningskök och ytor som möjliggör både utbildningsverksamhet, konferenser och administration.
Publicerad den 5 Oktober 2017
Astar flyttar in hos Diös i Gävle. Bild: Diös
Astar flyttar in hos Diös i Gävle.

– Det är riktigt glädjande att vi har kunnat hjälpa Astar med nya lokaler i Gävle. Vår förhoppning är att denna etablering bidrar till att utveckla området och skapa bättre flöden med fler personer som rör sig i kvarteret. Det ligger helt i linje med vår strategi om stadsutveckling. Nu ser vi fram emot att hälsa våra nya hyresgäster välkomna i början av december, säger Jennie Nyblom, förvaltare, Diös Gävle.

– Vi var ute efter en bra lokal med bra förutsättningar för vår köksinriktade utbildning men också med möjligheter till expansion. Vi har haft en bra dialog med Diös och vi ser gärna ett utökat samarbete i framtiden. Det känns som vi har hamnat helt rätt och ser fram emot att komma igång, säger Jerker Hultman, fastighetsutvecklare, Thorengruppen/Astar.

Astar finns på över hundra platser i landet och är också Diös hyresgäst i centrala Östersund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige