Image

Aspelin Ramm hyr ut i Torslanda

Uthyrning Två nya hyresgäster flyttar i oktober in i affärsområdet Amhult i Torslanda, Göteborg.
Publicerad den 28 September 2016
Kristian Höglind. Bild: Aspelin Ramm
Kristian Höglind.

De nya hyresgästerna är klädmärket I dig denim och den italienska delikatess- och heminredningsbutiken Pergolia.

– Det är väldigt roligt att två nya och spännande verksamheter flyttar hit till Amhult. De bidrar till den mix av olika företag som skapar en dynamisk och spännande handels- och mötesplats vilket ytterligare ökar efterfrågan på lediga lokaler här i området, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

I dig denim flyttar huvudkontor och showroom till Terminal 1 där företaget hyr 200 kvadratmeter.

– Vi växer och har varit och tittat på flera olika lokaler på olika platser i Göteborg utan att bli riktigt nöjda. Men när vi kom hit kändes det helt rätt direkt. Vi har vårt hjärta i Torslanda och här har vi fått en lokal som andas samma känsla som vårt varumärke och som vi har varit med och utformat själva, säger Hanna Clavegård.

Pergolia säljer direktimporterade hantverksprodukter från Italien, framför allt lergods och keramik men även textilier och glas samt delikatesser som olivoljor och balsamicovinäger.

– Vi vet att våra produkter är efterfrågade och att vårt koncept fungerar så därför tar vi nu steget och satsar på att driva vår verksamhet på heltid i en ny upplevelsebutik här i Amhult. Vi gillar framförallt det centrala läget och närheten till Göteborg och att vi har fått en lokal som passar oss väl storleksmässigt och som utformats för att förstärka upplevelsen hos våra kunder, säger Örjan Hauge på Pergolia.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige