Image
Åsa Måård.
Åsa Måård.

Åsa Måård ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sydost

Karriär Sedan i slutet av augusti är Åsa Måård ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sydost. I marknadsområdet ingår Kalmar, Kronoberg, Blekinge och Gotlands län. Riksbyggen finns på många orter inom länen och platskontor finns i Kalmar, Växjö, Ljungby, Karlshamn, Karlskrona och Visby.
Publicerad den 13 September 2022

– Jag ser mycket fram emot att arbeta inom Riksbyggen. Det känns både inspirerande och spännande att få vara med och utveckla Riksbyggens värderingstyrda arbete, säger Åsa Måård.

Åsa Måård är civilekonom med inriktning organisation och ledarskap och har en mångårig erfarenhet som chef och ledare inom tjänsteförsäljning. Närmast kommer hon från en tjänst som platschef på Profil Hotels Calmar Stadshotell. Innan dess har Åsa Måård bland annat varit vd för Ironman Sweden.

– Riksbyggen ligger långt framme när det gäller hållbarhet och att arbeta långsiktigt, det ska bli en förmån att tillsammans med medarbetare och kunder fortsatt utveckla fastighetsförvaltningen i marknadsområde Sydost, berättar Åsa Måård.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige