Image

Åsa Bergman blir Årets Ledarutvecklare

Event Sveriges Chefsorganisation Ledarna har utsett Sweco Sveriges vd Åsa Bergman till Årets Ledarutvecklare. Hon får utmärkelsen för att hon bidragit till att föra ledarskapet framåt i sin verksamhet.
Publicerad den 16 Mars 2012
Åsa Bergman. Bild: Johan Olsson. Bild: Johan Olsson
Åsa Bergman. Bild: Johan Olsson.

Priset delades ut av arbetsmarknadsminister Hillevi Engström under den välbesökta Kompetensgalan.

– Jag är väldigt glad och stolt. Jag har under de senaste åren haft förmånen att driva ledarskapsfrågorna på Sweco. Det har handlat mycket om att fokusera på hur ett gott ledarskap bidrar till att skapa ett framgångsrikt företag. Det har lärt mig mycket och även utvecklat mitt eget ledarskap, säger Åsa Bergman.

– Som vd i en global organisation har Åsa Bergman drivit igenom och satt fokus på ledarutveckling i en bransch som av tradition alltid haft teknisk kompetens högst på agendan. Åsa Bergmans starka övertygelse om det goda ledarskapets betydelse har gjort avtryck i organisationen, säger Annika Elias, Ledarnas ordförande.


FAKTA/
Priset Årets Ledarutvecklare delas ut av Ledarna och går till en person som på ett föredömligt sätt utvecklat ledare, förbättrat deras förutsättningar att utöva ledarskap och på så sätt bidragit till att föra ledarskapet i sin verksamhet framåt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige