Image
Juryn i Årets Tekniska Förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Alecta Fastigheter och Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna
Juryn i Årets Tekniska Förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Alecta Fastigheter och Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna Bild: Novi/Ica/Fastighetsägarna

Årets Tekniska Förvaltare: nu kan du nominera!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 19 november på Epicenter i Stockholm arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. Där och då kommer vi även att ha prisutdelning i 2020 års upplaga av Årets Tekniska Förvaltare – du kan nu nominera din favorit via länk i artikeln.
Publicerad den 14 September 2020
Annons
Image

Fastighetssverige och Lokalnytt.se står bakom utmärkelsen tillsammans med prissponsorn Novi Real Estate.

Juryn består av:
Henrik Forsberg, teknik- och projektchef på Novi Real Estate (ordförande)
Lena Boberg, vd på Alecta Fastigheter
Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna.

Utmärkelsen Årets tekniska förvaltare går till "En nytänkande person som arbetar med teknisk förvaltning. Vinnaren arbetar med affärsmässighet och hållbarhet i fokus och excellerar i sin leverans med digitalisering som ett av sina främsta verktyg – det är en person som genom sitt engagemang och innovationsdriv för fastighetsbranschen framåt."

Passar ovanstående beskrivning in på någon du känner eller arbetar med? Eller är det helt enkelt så att du själv passar in på beskrivningen? Du nominerar din favorit genom att fylla i formuläret du hittar här senast den 6 november. En välskriven beskrivning av din favorit gör att dennes chanser ökar.

Vinnaren prisas alltså på seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Epicenter i Stockholm den 19 november. Du anmäler dig till seminariet här.

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2021

Var: Epicenter Stockholm, Mäster Samuelsgatan 36​​

När: 6 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
 

Två av branschens starkaste strömningar just nu är digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och minskade klimatavtryck. Under den här dagen uppdaterar du dig om de senaste trenderna inom digitalisering och fastighetsförvaltning.

På den här sajten följer du eventets framväxt. Här får du fortlöpande information om vad seminariet kommer att innehålla.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Partners: 

 

Se filmen från 2019 års event här:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY