Image

Arctic Securities rekryterar från CBRE

Karriär Arctic Securities fortsätter sin satsning i Sverige och som ett led i detta har Tobias Brynjer anställts som projekledare på Real Estate Corporate Finance i Stockholm. Han kommer närmast från CBRE Capital Markets.
Publicerad den 11 Januari 2018
Tobias Brynjer. Bild: Arctic Securities
Tobias Brynjer.

Tobias Brynjer har 18 års erfarenhet från fastighetsbranschen i Sverige och Norden.

Totalt arbetar nu 25 personer på Arctics Stockholmskontor varav tolv inom Corporate Finance.

- Det är med stor glädje som jag ansluter till Arctic Securities team och jag ser fram emot att få bidra till att ytterligare stärka bolagets ställning i Sverige. En mycket spännande utmaning, säger Tobias Brynjer.

- Vår ambition är att inneha en framträdande position på den svenska fastighetsmarknaden och genom vår rekrytering av Tobias tar vi ännu ett steg närmare, säger Anna Hallsten, chef för Arctic Securities svenska verksamhet.

Tobias Brynjer tillträdde sin nya position den 8 januari 2018.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige