Image
Jari Lalli.
Jari Lalli. Bild: Slussgården

Arbetarebostadsfonden köper på Lidingö

Transaktioner Arbetarebostadsfonden köper fastigheten Briggen 2 i Bodal på Lidingö av Lefa Förvaltning. Fastigheten består av 90 lägenheter till en total uthyrningsbar area om 7 372 kvadratmeter.
Publicerad den 20 November 2020

– Vi är glada över att ha gjort fondens tredje förvärv i år och att vi även har etablerat oss på Lidingö. Vi ser detta som ett strategiskt förvärv för att ha som utgångspunkt för att växa ytterligare på orten. Förvärvet gör att vi kan bredda vårt bostadserbjudande till våra befintliga och nya hyresgäster, säger Jari Lalli, vd för Stiftelsen Arbetarebostadsfonden.

– Lefa har ägt och omsorgsfullt förvaltat denna unika fastighet under 25 års tid. Vi har därför valt att sälja huset till en seriös och långsiktig aktör, säger Lars Edman, ägare av Lefa Förvaltning.

Tango har varit transaktionsrådgivare och DLA Piper juridisk rådgivare år köparen.

Skarborg & Partners har varit juridisk rådgivare till säljaren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige