Image

App-restaurang till Östersund

Uthyrning Under maj månad öppnar den renodlade app-restaurangkedjan Pinchos hos Diös på Thoméegränd i Östersund.
Publicerad den 25 Januari 2017
Diös hyr ut till Pinchos. Bild: Diös
Diös hyr ut till Pinchos.

Pinchos öppnade sin första restaurang i Göteborg 2012. Sen dess har 27 restauranger öppnats och ytterligare åtta är planerade nu under våren. Pinchos i Östersund kommer att ha plats för drygt 200 gäster.

Gästerna styr själva sitt besök med hjälp av en app i telefonen. Appen används för att boka bord, titta på menyn och beställa mat och dryck. Det går även bra att betala i appen.

- Det känns riktigt spännande att vara med och lansera en modern restaurang som Pinchos. Konceptet, där du som gäst kan göra allt genom appen, är innovativt och ett viktigt komplement till det övriga restaurangutbudet i Östersund. Lokalen kommer att bli ett bra exempel på hur vi utvecklar våra fastigheter nu och i framtiden, säger Malin Runberg, affärsområdeschef Jämtland, Diös Fastigheter.

- Vi har tillsammans med Diös jobbat fram en lösning som känns i framkant och helt i linje med Pinchos idé om restaurangupplevelse. 2016 öppnade vi vår restaurang i Sundsvall och nu är det dags för Östersund som blir ännu större. Vi tror mycket på Östersund och ser mycket fram emot öppning i maj, säger Anders Hammarberg, vd för Pinchos Sundsvall och Östersund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige