Image
Bild: Istock

APP Properties anställer Tobias Johansson som projektchef

Bolag APP Properties har anställt Tobias Johansson som projektchef. Han har många års erfarenhet av fastighetsutveckling i olika befattningar. Närmast kommer han från Kärnhems ledningsgrupp i egenskap av projektchef.
Publicerad den 7 Februari 2020

– Tobias är ett viktigt tillskott när vi stärker organisationen, genom sin omfattande erfarenhet inom projektutveckling kommer han att ansvara för att fortsätta utveckla och driva APP Properties projekt framåt. Det väntar ett spännande arbete med mycket fokus på att utveckla Växjö, säger Anders Svensson, vd på APP Properties.

Tobias Johansson tillträder tjänsten i april 2020. Han kommer i egenskap av Projektchef ansvara för APP:s bostads- och kommersiella fastighetsprojekt som i Växjö bland annat omfattar cirka 600 bostäder och ett flertal kommersiella lokaler de närmsta åren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Söderlundh: Så slår coronakrisen mot fastighetsmarknaden

Bostäder Coronakrisen har slagit till med full kraft och med den följer stor osäkerhet framöver för många branscher. I en intervju med Fastighetssverige berättar Pangeas analyschef Mikael Söderlundh om vilka segment som krisen kan slå hårdast mot och varför det samtidigt finns en starkt motståndskraft på den svenska fastighetsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY