Image
Jörgen Lundgren, vd för Annehem.
Jörgen Lundgren, vd för Annehem. Bild: Annehem

Annehem noteras den 11 december

Bolag Nasdaq Stockholms bolagskommitté har nu beslutat att Annehem Fastigheter uppfyller gällande noteringskrav. Peab delar ut dotterbolaget till ration 1:5 – fem aktier i Peab ger en aktie i Annehem.
Publicerad den 27 November 2020

Nasdaq Stockholm kommer att godkänna en ansökan om upptagande till handel av Bolagets B-aktier på Nasdaq Stockholm under förutsättning att vissa sedvanliga villkor uppfylls, däribland att bolaget inkommer med en sådan ansökan och att spridningskravet uppfylls.

Sista dag för handel i Peabs aktier inklusive rätt att erhålla aktier i Annehem Fastigheter blir den 7 december 2020. Från och med den 8 december 2020 kommer Peabs aktier att handlas utan rätt att erhålla aktier i Annehem Fastigheter. Den beräknade första handelsdagen beräknas till den 11 december.
Peab höll den 12 november en extra stämma där aktieägarna beslutade att dela ut samtliga aktier i Annehem Fastigheter till aktieägarna i Peab.

Utdelningsration är 1:5, vilket innebär att en aktie i Peab medför rätt till en aktierätt av samma slag i Annehem Fastigheter, varvid fem aktierätter ger rätt till en aktie av samma slag i Annehem Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många affärer ska Serafim göra i år

Bolag Serafim gjorde två förvärv precis före årsskiftet. Fastighetssverige frågar företagets vd Rickard Jacobsson vad de planerar framöver. Här ska de växa. Vi undrar också om det kan bli aktuellt med en börsnotering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY