Image

Annehem hyr ut i Point Hyllie

Uthyrning Sydvatten AB flyttar sitt kontor från World Trade Center i Västra Hamnen, Malmö, till Point Hyllie. Hälften av de 4 000 kvadratmeterna i Point Hyllies andra etapp, hus D, är nu uthyrda.
Publicerad den 19 Oktober 2011
Annons
Image

– De goda kommunikationerna var avgörande för beslutet att flytta. Läget för huvudkontoret blir utmärkt för våra medarbetare, så mycket enklare att ta sig till arbetet. Dessutom kommer det att bli smidigare för våra besökare att ta sig till oss, säger Jörgen Johansson, vd för Sydvatten AB, en av Sveriges största dricksvattenproducenter.

Hela den första etappen i Point Hyllie och uthyrd och hyresgästerna har flyttat in.
Förutom Sydvatten är Wistrand Advokatbyrå och Sparbanken Öresund klara som hyresgäster i etapp 2.

Arbetet att utveckla Point Hyllie fortsätter. Annehem planerar att byggstarta den tredje etappen 2012.

– Vi har fått mycket positiv respons på projektet och det pågår diskussioner med flera intressanta företag för lokaler i den tredje etappen, säger Pia Andersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY