Image
Anna Weiner Jiffer.
Anna Weiner Jiffer. Bild: Fortinova

Anna Weiner Jiffer ny styrelseledamot i Fortinova

Bolag Vid Fortinovas årsstämma den 15 december 2021 utsågs Anna Weiner Jiffer till ny styrelseledamot.
Publicerad den 17 December 2021

Anna Weiner Jiffer, född 1971, är utbildad civilingenjör, Väg och vatten, vid Chalmers Tekniska Högskola samt har en master i Innovation management and entrepreneurship. I dag arbetar hon med affärsutveckling och bolagsstyrning på Hållbartillväxt AB och har ett antal styrelseengagemang.

Anna Weiner Jiffer har lång erfarenhet inom företagsledning, affärsutveckling och bolagsstyrning, bland annat som vd för flera mindre och medelstora start-ups. Hon har också varit global affärsområdeschef samt hållbarhetsansvarig för hela leverantörskedjan inom textil på Ikea. Därtill har hon erfarenhet från fastighetsbranschen, bland annat sedan ett uppdrag som interims-vd på Real Holding samt som styrelseledamot i Kungsleden.
– Det ska bli roligt att vara med på Fortinovas tillväxtresa, jag ser fram emot att få bidra till bolagets utveckling. Jag är också född och uppvuxen i Göteborg, så Västsverige ligger mig varmt om hjärtat, även om jag vintertid bor i Stockholm sedan några år tillbaka, säger Anna Weiner Jiffer.
– Jag är glad för att vi har kunnat rekrytera Anna till styrelsen. Hon kommer bidra med ytterligare fastighetskompetens, men ännu viktigare är hennes kompetens när det gäller hållbarhetsarbetet, där jag tror hon kan stödja Fortinova i att ge detta även ett affärsmässigt perspektiv, säger Ole Salsten, styrelseordförande i Fortinova.

Utöver Ole Salsten och Anna Weiner Jiffer består styrelsen av Anders Valdemarsson, Carl-Johan Carlsson, Fredrik Bergmann och Helena Örnstedt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige