Image
Anna Lundström.
Anna Lundström. Bild: Lulebo

Anna Lundström blir Lulebos administrativa chef

Bolag Anna Lundström lämnar tjänsten som Head of Business Finance Support på Ramboll Sverige för att i augusti tillträda tjänsten som administrativ chef hos Lulebo.
Publicerad den 20 Maj 2019

Befattningen administrativ chef hos Lulebo är nyinrättad och omfattar bland annat ekonomi, personaladministration, strategiska HR frågor, IT och administrativ effektivitet och utveckling. Tjänsten består även av verksamhetsuppföljningar, analyser, ledningssystem, budget och strategiska planer.
– Annas kompetens och erfarenhet kommer att tillföra viktiga nya kunskaper till Lulebo. Blanda annat inom automatisering och robotisering av processer och arbetsverktyg. Vi är mycket glada över att hon börjar hos oss och hälsar henne varmt välkommen, säger Lulebos vd Anna-Stina Nordmark Nilsson.
– Jag ser fram emot att jobba på det lokala planet och vara med att skapa nytta för ett växande Luleå. Och det är intressant och utmanande att ta sig an en nyinrättad tjänst, säger Anna Lundström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Bostäder: Så ska nya Skåneaktören växa

Bolag J+S Projektutveckling är en uppstickare på den skånska marknaden för bostadsutveckling med en färsk första markanvisning att jobba med. Medgrundaren och delägaren Claes Jeppsson berättar för Fastighetssverige hur han ser på företagets tillväxtambitioner och ger sin bild av den skånska bostadsmarknaden just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY