Image

Anna Lundman ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad

Bolag Anna Lundman blir ny affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad med över 1 100 medarbetare. Hon får ansvar för ett affärsområde med bred inriktning inom transport- och infrastruktursektorn med allt från vägar och järnvägar till vattendistribution och telekom. Anna Lundman tillträder sin tjänst på WSP den 1 maj 2018.
Publicerad den 12 Januari 2018
Anna Lundman. Bild: WSP
Anna Lundman.

Anna Lundman kommer närmast från en tjänst som underhållsdirektör på Trafikverket där hon också ingått i ledningen. Under sina sammanlagt 15 år på Trafikverket har Anna Lundman bland annat varit projektledare vid Förbifart Stockholm och projektchef för Mälarbanan.

– Jag ser fram emot att börja på WSP, som är en stark aktör på marknaden. Hela vår bransch är i kraftig utveckling och det ska bli spännande att fortsätta bidra i samhällsutvecklingen genom samverkan och nytänkande med våra kunder, säger Anna Lundman.

– Annas gedigna bakgrund, kompetens och goda ledaregenskaper kommer att komplettera WSP på ett mycket positivt sätt. Jag välkomnar Anna till WSP och är övertygad om att hon kommer att bidra med nya, utvecklande perspektiv, säger Magnus Meyer, vd för WSP.

Anna Lundman tillträder sin tjänst som affärsområdeschef för WSP Samhällsbyggnad den 1 maj 2018. Hon efterträder Patrik Guné som lämnat WSP Sverige för en tjänst som Infrastructure Director hos WSP i Singapore.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige