Image
Andreas Finnstedt.
Andreas Finnstedt. Bild: Jens Dahlborg

Andreas Finnstedt utsedd till ordförande i branschorganisationen Digitala Fastigheter

Sverige Andreas Finnstedt, Vice President för affärsområdet Digital Energy hos Schneider Electric Sverige, har utsetts till ordförande i den nybildade branschorganisationen Digitala Fastigheter.
Publicerad den 11 November 2019

Nu står det klart att Andreas Finnstedt, Vice President för affärsområdet Digital Energy hos Schneider Electric Sverige, blir utsedd till ordförande för den nybildade branschorganisationen Digitala Fastigheter som kommer ligga under Branschkansliets organisation. Digitala Fastigheter bildades i september 2019. Organisatörerna vill öppna upp för diskussion kring förutsättningar för digitalisering av fastigheter med ambitionen att nå en samsyn när det kommer till olika viktiga frågor som gemensamma standarder.
– För Schneider Electric är lösningsstandarder ett stort fokusområde. Det är en viktig pusselbit för att på ett effektivt sätt kunna lösa tre av branschens stora utmaningar - höga kostnader, skenande energianvändning och klimatpåverkan. Dessutom är det en viktig möjliggörare för ökad innovation och kommunikation mellan system. På Schneider Electric vill vi hjälpa våra kunder genom att skapa mer kostnadseffektiva och framtidssäkra lösningar för att öka innovationstakten och lösa branschens utmaningar. Den utvecklingen behöver vi driva tillsammans genom samverkan med branschens aktörer i forum som branschorganisationen Digitala Fastigheter, säger Andreas Finnstedt.

Andreas Finnstedt har en gedigen bakgrund inom branschen, där han inledningsvis började sin karriär som tekniker för brand- och säkerhetssystem för 16 år sedan. Efter detta har Andreas jobbat som projektledare, kundansvarig säljare, försäljningschef och regionchef för fastighetsrelaterade system och produkter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Blankare tar position i storbolag

Bolag Under sommaren har flera blankare för första gången tagit position i ett av Stockholmsbörsens största fastighetsbolag. Sammanlagt är 2,69 procent av bolagets aktier blankade i nuläget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY