Image
Anders Bäck.
Anders Bäck. Bild: Jernhusen

Anders Bäck slutar som vice vd och ekonomidirektör på Jernhusen

Bolag Efter 18 år som ekonomidirektör och vice vd lämnar Anders Bäck under hösten 2020 sitt uppdrag i bolaget. Jernhusen påbörjar nu rekryteringen av en ny ekonomidirektör. Anders Bäck är kvar i sin roll tills dess att en efterträdare har tillträtt.
Publicerad den 5 Maj 2020

– Nu är det tid att avsluta mitt arbete på Jernhusen. Bolaget är idag ett mycket välskött fastighetsbolag med starka finanser och duktiga medarbetare som har goda förutsättningar att möta en omvärld i förändring. Efter 18 spännande och fantastiska år vill jag framöver bidra till att andra företag och verksamheter kan utvecklas genom mitt styrelsearbete och i andra mindre operativa sammanhang, säger Anders Bäck.

Anders Bäck har sedan 2003 starkt bidragit till att utveckla Jernhusen till det framgångsrika bolag det är idag. Under Anders Bäcks tid i bolaget har Jernhusen blivit en respekterad del av järnvägs- och fastighetsbranschen med en stabil lönsamhet och en stark och hållbar finansiell ställning.
– Anders har med sitt lugna och trygga ledarskap och goda omdöme, både strategiskt och operativt varit med och drivit Jernhusens utveckling i nära två decennier med tidvis utmanande förutsättningar. Jag vill tacka honom för allt som han åstadkommit med förtjänstfulla insatser och önska honom lycka till, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

Arbetet med att hitta en ersättare har påbörjats.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ett tungt maskineri som levererar tillväxt"

Bolag Svenska Nyttobostäder är ett av börsens mest anonyma sexmiljardersbolag. Det unika upplägget gör att åren fram till 2025 i stort sett är utstakade. – Vi är ett tungt maskineri som levererar tillväxt, säger vd Tommy Johansson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY