Image

AMF rekryterar konsult-vd

KARRIäR Martin Tufvesson, tidigare vd för Savills blir ny transaktions- och analyschef på AMF Fastigheter.
Publicerad den 23 April 2010

- Det känns mycket stimulerande och intressant att få förtroendet av en av de ledande fastighetsaktörerna på marknaden. AMF Fastigheter har en mycket bra plattform med en intressant fastighetsportfölj och en stark ställning på hyresmarknaden. Jag hoppas kunna bidra till att vidareutveckla fastighetsrörelsen, säger Martin Tufvesson.

- Martin Tufvesson är en nyckelrekrytering och med sin långa erfarenhet och kompetens inom fastighetsrådgivning blir han en stor tillgång i den fortsatta utvecklingen av AMF Fastigheter, säger Mats Hederos, fastighetschef AMF Fastigheter.

Martin Tufvesson tillträder sin nya tjänst 17 maj 2010.

AMF Fastigheter förvaltar fastigheter till ett värde av cirka 20 miljarder kronor. Inriktningen är kontor och lokaler för handel i Stockholm och Göteborg, med tyngdpunkt på Stockholms innerstad. Salénhuset, Gallerian och femte Hötorgshuset är några av de mest kända fastigheterna. I Västerås äger AMF Fastigheter 800 bostadslägenheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige