Image

AMF Fastigheter tillsätter vice vd och rekryterar ny transaktionschef

Karriär För drygt tre år sedan lämnade Martin Tufvesson vd-stolen på Savills för en tjänst som transaktions- och analyschef på AMF Fastigheter. Nu har han utsetts till vice vd på bolaget.
Publicerad den 16 Augusti 2013
Martin Tufvesson. Bild: AMF Fastigheter
Martin Tufvesson. Fredrik Ronvall. Bild: Atrium Ljungberg
Fredrik Ronvall.

Hans efterträdare som transaktionschef blir Fredrik Ronvall. Han kommer närmast från Atrium Ljungberg och har tidigare haft befattningar inom Catella och Leimdörfer.

Fredrik Ronvall kommer att ansvara operativt för förvärvs- och försäljningsprocesser av fastigheter och fastighetsägande bolag. Han börjar sin anställning hos AMF Fastigheter den 2 september 2013.

Utöver att han sitter i AMF Fastigheters ledningsgrupp är Martin Tufvesson adjungerad styrelseledamot i Rikshem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige