Image
Bild: Amasten

Amasten lanserar provboendekoncept

Bostäder Testa att bo i Finspång en månad. Amasten provar ett nytt koncept.
Publicerad den 15 Mars 2019

I dag lanserar Amasten ett nytt koncept, provboende, för den som vill testa på att flytta till Finspång. Kampanjen är ett samarbete med flera lokala aktörer, bland annat Arena Grosvad, Ica och Joan’s, för att få fler att upptäcka Finspång.

- Vi blev inspirerade av andra branscher som erbjuder liknande prova på-koncept. Intresset för att provbo i en av våra lägenheter har varit stort, berättar Malin Arnbom, kommunikationsansvarig, Amasten Fastighets AB.

Provboendeperioden pågår från den 15 mars till den 15 april. Intressenter får flytta in i en av Amastens nyrenoverade premiumlägenheter i centrala Finspång under ett par dagar. De får dessutom ta del av flera andra erbjudanden från lokala aktörer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige