Image
Amastens ledningsgrupp februari 2018. Mikael Rånes längst upp till höger och Jan-Erik Höjvall längst ned i mitten.
Amastens ledningsgrupp februari 2018. Mikael Rånes längst upp till höger och Jan-Erik Höjvall längst ned i mitten. Bild: Amasten.

Amasten fortsätter köpa i Eskilstuna

Transaktioner Amasten fortsätter göra affärer i Eskilstuna och köper nu ett bostadshyreshus i kanten till Gamla stan.
Publicerad den 9 Oktober 2020

Amasten har tecknat avtal om att köpa ett bostadshyreshus i Eskilstuna. Transaktionen sker i bolagsform och baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 29 miljoner kronor. Säljare är en privat fastighetsägare. Amasten tillträder fastigheterna per den 1 december 2020.
– Med dagens köp når vi 200 lägenheter på fem veckor i Eskilstuna och tillsammans utgör fastigheterna en fin portfölj med centralt läge, bra skick och hög värdepotential, säger Mikael Rånes, Förvaltningschef Amasten.

Förvärvet omfattar en fastighet om totalt 1 673 kvadratmeter och 24 lägenheter. Bostadsportföljens sammanlagda hyresvärde uppgår till 1,8 miljoner kronor per år. Fastigheten är belägen vid kanten till gamla stan och är fullt uthyrd.

Angermann har varit rådgivare åt Amasten i affären.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige