Image
Fredrik Alvarsson.
Fredrik Alvarsson. Bild: Hemsö

Alvarsson lämnar vd-stolen på CA Fastigheter – efter mindre än ett år

Bolag Fredrik Alvarsson avgår som vd för CA Fastigheter. Beslutet effektueras med omgående verkan.
Publicerad den 26 Februari 2019

Med anledning av ovanstående har styrelsen utsett nuvarande ordförande Johan Damne till interimistisk vd till dess att posten åter kan tillsättas. Rekryteringen av ny vd kommer påbörjas omgående.

Som följd av denna organisationsförändring har styrelsemedlemmen Anders Ek denna dag tillträtt som ordförande för CA Fastigheter.
– Det är mycket beklagligt att parterna i dag valt att gå skilda vägar. Vi vill passa på att tacka Fredrik för det arbete som han genomfört under sitt dryga år som vd. Vi önskar Fredrik lycka till i framtiden och hoppas få mötas i andra sammanhang inom branschen, säger Johan Damne.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige